Задонатили 30 тисяч гривень на задоволення потреб захисників України

  • 355

Фото без опису

Колектив Приютівської селищної ради та соціальна сфера продовжують виявляти свою непохитну підтримку військовим, які безмежно віддані служінню на благо країни. В результаті нової ініціативи, спільними зусиллями задонатили 30 тисяч гривень на задоволення потреб захисників України.

Цього разу зібрані кошти були спрямовані на допомогу кільком військовим підрозділам. Окремий загін спеціального призначення Національної Гвардії України отримав кошти на комплектуючі для дронів камікадзе, що допоможе підвищити їхню ефективність та точність у виконанні завдань.

67-й окремий механізований батальйон отримав фінансову підтримку для придбання автомобіля, що стане незамінним засобом транспортування та переміщення бійців та необхідного обладнання на передову.

Крім того, 79-й Миколаївській десантно-штурмовій бригаді було передано кошти для придбання тепловізора, що значно покращить можливості нічного спостереження та безпеку під час виконання важливих завдань.

Ці благодійні зусилля свідчать про високу підтримку та повагу до українських військових, які ризикують життям на передовій. Їхні подвиги та жертви не залишають байдужими, тож ми завжди готові надавати допомогу і виявляти солідарність з тими, хто стоїть на захисті нашої країни.