Маємо успіхи в конкурсі молодіжної творчості під назвою «Символ моєї європейської громади»

  • 536

Фото без опису

Сьогодні були оголошені результати відкритого конкурсу молодіжної творчості під назвою «Символ моєї європейської громади». Після детального розгляду журі конкурсу, яке складалося з представників Департаменту освіти та науки Кіровоградської військової адміністрації, були визначені переможці.

За зайняте перше місце був нагороджений Олександрійський професійний аграрний ліцей, який продемонстрував високий рівень творчості та оригінальність свого символу європейської громади – мурал з очима дівчини та квітами у її волоссі. Друге місце отримала команда «Школа лідерів» ДЗП(ПТ)О «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі», яка також вражала своїм талантом та креативністю. На третьому місці заслужено знаходиться Євроклуб «Мотивуюча нація» ВСП «Бобринецький аграрний фаховий коледж» ім. В. Порика Білоцерківського національного аграрного університету. Четверте місце поділили між собою Євроклуб «Across borders» ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» та Ліцей «Лідер» Кропивницької міської ради.

Усі інші учасники конкурсу також будуть відзначені за активну участь у заході та отримають дипломи. Конкурс «Символ моєї європейської громади» виявився великим успіхом, зібравши молодих талановитих людей, які зі своїми творчими роботами відобразили значення та сили європейської спільноти. Цей конкурс сприятиме розвитку та популяризації молодіжної творчості в Україні та спонукає молодь далі розкривати свій потенціал у сфері мистецтва та культури.