Завершився семінар-тренінг «Розробка Програм вдосконалення послуг місцевого самоврядування в територіальних громадах

  • 165

Фото без опису

Завершився семінар-тренінг «Розробка Програм вдосконалення послуг місцевого самоврядування в територіальних громадах, партнерах Програми DOBRE», участь в якому взяли представники Приютівської громади. Захід відбувся у Івано-Франківській області і став чудовою можливістю для громади активно обговорити ключові аспекти розвитку місцевого самоврядування.

Під час семінару піднялися важливі теми, такі як оцінка потреб у вдосконаленні послуг місцевого самоврядування, процес розробки Програм вдосконалення послуг та важливість охорони навколишнього середовища та безпеки праці під час покращення послуг місцевого самоврядування.

Представники Приютівської громади змогли активно взяти участь у семінарі, зокрема заступник селищного голови Тетяна Панета та секретар ради Вікторія Лисенко представили успішну практику вдосконалення послуг у громаді. Одним із пріоритетних напрямків, який був висвітлений на презентації, є поводження з твердими побутовими відходами.

Приютівська громада активно демонструє свій інтерес до збереження навколишнього середовища і готова долучитись до ініціатив покращення місцевих послуг. Презентований підхід з управління твердими побутовими відходами може послужити прикладом для інших громад, які також мають бажання розвивати свої території в екологічно стійкий та соціально відповідальний спосіб.

Семінар-тренінг зібрав представників різних громад, що сприяє обміну досвідом і підтримує побудову партнерських взаємин між різними регіонами. Він відзначився плідними дискусіями та спільними зусиллями для покращення якості життя громад та збільшення їхнього потенціалу.