Перед початком нового навчального року освітяни Приютівської громади провели традиційну серпневу конференцію

  • 205

Фото без опису

Цього разу вона відбулася у селі Бутівське на базі місцевої гімназії. Учасники заходу обговорили питання розвитку освіти, її реформування, роботу в умовах воєнного стану та завдання на 2023-2024 навчальний рік.

У роботі конференції взяли участь начальник Олександрійської РВА Ольга Коріненко, Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев та його заступник Тетяна Панета, секретар ради Вікторія Лисенко, представники молодіжного парламенту, батьківського комітету, педагогічні працівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів громади.

Відкриваючи роботу освітянського форуму, Андрій Олександрович висловив вдячність педагогічній спільноті громади за сумлінну працю, спрямовану на виховання розумних і талановитих учнів та нагородив директорів за підготовку закладів до навчального року.

Підсумки роботи закладів освіти у 2022-2023 навчальному році у своїй доповіді проаналізувала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Михайленко. Разом з тим, Світлана Леонідівна окреслила основні завдання, реалізація яких буде здійснюватися у новому навчальному році.

Паралельно для учасників організатори підготували майстер-класи, а також лекцію з мінної безпеки.

Дякуємо Збройним Силам України за щоденну боротьбу та можливість навчати дітей!