Сьогодні відбулася 40-ва сесія Приютівської селищної ради, під час якої було розглянуто низку важливих питань для громади

  • 217

Фото без опису

Одним із головних пунктів порядку денного були земельні питання. Сесія затвердила землевпорядну документацію, надала дозвіл на розробку проєкту землеустрою та виготовлення технічної документації із землеустрою, а також розглянула питання про розірвання (припинення) договорів оренди земельних ділянок.

Однак, найважливішими рішеннями стали зміни до бюджету громади. Прийнято рішення про збільшення доходів і видатків на суму 1 676 300 гривень. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку освіти, соціального захисту, культури та благоустрою громади. Незвичайно важливим стало рішення про участь у спільному проекті територіальних громад навколо міста Олександрія зі співфінансування ремонтних робіт під відділення інтенсивної терапії Олександрійської міської дитячої лікарні. Приютівська громада виділить для цього проекту 1 мільйон гривень.

Серед інших важливих питань, що були вирішені на сесії, - затвердження структур та штатних розписів закладів загальної середньої освіти Приютівської селищної ради на 2023/2024 навчальний рік, затвердження в новій редакції структури та штатного розпису Мистецької школи Приютівської селищної ради, а також затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Приютівської селищної ради.