У Косівському ліцеї відбувся патріотичний захід, який об'єднав учнів в рамках відзначення Дня захисників і захисниць України

  • 141

Фото без опису

Сьогодні в Косівському ліцеї відбувся патріотичний захід, який об'єднав учнів в рамках відзначення Дня захисників і захисниць України. Одним з гостей відкритого уроку з предмету «Захист України» був селищний голова Андрій Коломійцев, який звернувся до присутніх із важливим посланням щодо необхідності проведення таких заходів.

У свою чергу, учні Войнівського і Цукрозаводського ліцеїв відгукнулись на ініціативу селищного голови, вручивши Андрію Олександровичу важливий символ нашої держави − державний прапор, який був прикрашений вітальними листами та побажаннями. Ці прапори з молодіжними вітаннями вже незабаром відправляться на схід України, до наших захисників, як символ підтримки та вдячності за їхню нелегку роботу на користь нашої країни.

У відповідь на цей теплий та рухливий жест, селищний голова Андрій Коломійцев висловив свою вдячність учням та вчителям за активну підтримку військових.

Але це був не єдиний сюрприз в цей день. Ліцей також отримав в подарунок каремати для занять, які стануть корисними для студентів під час навчання.