Учні Приютівської громади розпочали навчальний рік з великим запалом та активністю!

  • 126

Фото без описуЗ 11 по 15 вересня в закладах дошкільної та загальної середньої освіти відбувся захоплюючий тиждень безпеки дорожнього руху під назвою "Правила дорожні – корисні для кожного". Головною метою таких заходів було підвищити інформаційну обізнаність учасників освітнього процесу щодо правил дорожнього руху та покращити їхні знання.

Учні не лише отримали можливість переглянути цікаві презентації на тему "Безпека на дорогах в умовах воєнного стану", але й активно обговорювали та обмінювалися важливими ідеями про безпеку на дорогах.

Діти також взяли участь у Всесвітньому дні прибирання, який тривав до 16 вересня. Головною метою заходів було виховувати в молодому поколінні культуру чистоти, відповідальне ставлення до природи та питання відходів. Учасники заходу об'єднали свої зусилля для покращення екологічного стану своєї громади.

А ще, 18 вересня стартував олімпійський тиждень, що призначений для спортивних змагань та підтримки здорового способу життя серед молоді. В рамках цих заходів відбулися перші "Веселі старти" та інші захоплюючі спортивні події, які зблизили учнів та підтримали їх спортивну активність.

А ще однією яскравою подією був візит команди волонтерів "Новий початок" та місії "Allies In Youth Development" до дітей сіл Косівка та Протопопівка. Вони спільно з Центром культури і дозвілля провели для малечі захід згуртування, пригощали смаколиками та дарували подарунки. Ця ініціатива сприяла створенню позитивного спільнотного досвіду та підтримці молодого покоління.