Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Приютівської селищної ради

  • 124

Фото без опису

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Приютівської селищної ради, де розглядалися низка питань, спрямованих на поліпшення життя громади та підтримку тих, хто найбільше цього потребує.

Однією з ключових ініціатив на сьогоднішньому засіданні стало виділення одноразової матеріальної допомоги для мешканців громади на загальну суму 98 000 гривень. Ця допомога призначалася сімʼям родинам загиблих військових на вирішення соціально-побутових питань, а також члену родини загиблого військового, двом пораненим військовим та матері дитини, яка потребує лікування важкого захворювання.

Засідання також розглянуло питання про надання стипендій обдарованим учням місцевих шкіл. За цим рішенням, вісім обдарованих учнів отримуватимуть щомісячні стипендії у сумі 500 гривень на підтримку їхньої освітньої та творчої діяльності.

Також визначено уповноважених осіб для перевірки розміщення внутрішньо переміщених осіб та їх компенсації витрат. Ця міра спрямована на забезпечення достовірності наданих відомостей та правильної підтримки тих, хто потребує допомоги.

Присутні також затвердили ряд питань щодо благоустрою та інфраструктурних поліпшень, включаючи кронування аварійних дерев, погодження здійснення благоустрою земельної ділянки, тощо.

Важливим етапом роботи стало створення ініціативної групи для формування Молодіжної ради при Приютівській селищній раді, що демонструє підтримку та сприяння розвитку молодіжних ініціатив та участі в справах громади.