У Приютівській громаді закупили контейнери для збору твердих побутових відходів

  • 190

Фото без описуЗавдяки коштам місцевого бюджету, у нашій громаді з'явилися нові сміттєві контейнери. Усього закуплено 60 сучасних контейнерів об'ємом 1100 літрів кожен. Це важливий крок до покращення ситуації з управлінням відходами та дотриманням чистоти.

Контейнери будуть передані на баланс КП «Водолій» та встановлені на прибудинкових територіях житлового масиву «Цукровий завод». Це не тільки покращить якість послуг, але й допоможе новому сміттєвозу бути ще більш продуктивним у своїй роботі.

Проте це лише початок нашої роботи над вдосконаленням системи управління відходами, яка визначена одною з пріоритетних цілей в нашій громаді. Ми вдячні Програма DOBRE за підтримку і плануємо продовжити ініціативу, придбавши додаткові контейнери для інших населених пунктів, де також надаються або надаватимуться послуги з вивезення твердих побутових відходів.

Послугою від КП «Водолій» наразі охоплені – смт Приютівка, с. Протопопівка, с. Березівка, с. Діброви, с. Костянтинівка, с. Бутівське. Найближчим часом планується охоплення с. Войнівка та с. Косівка.