Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 160

Фото без опису

Одним із перших пунктів порядку денного було розгляд надання матеріальної допомоги. На цей раз 4 особи отримають одноразові виплати на суму 48 000 гривень. Це троє поранених учасників російсько-української війни та один онкохворий громадянин.

Крім цього, виконком затвердив план заходів до Дня місцевого самоврядування, Дня Святого Миколая, а також різдвяних і новорічних свят для дітей та молоді.

Також було прийнято рішення виплатити компенсацію витрат для 47 власників житла, які надають своє житло внутрішньо переміщеним особам. Це важливий крок у підтримці тих, хто потребує допомоги та підтримки.

Заслухавши інформацію начальника відділу інфраструктури та земельних відносин, виконком погодив здійснення благоустрою та спилювання гілок, зокрема кронування аварійно-небезпечних дерев на території Олександрійського аграрного ліцею у смт Приютівка, обабіч автодороги на відрізку від с. Вільний Посад до с. Недогарки, вул. Культури у с. Косівка, вул. Вільна у с. Войнівка, вул. Шкільна у с. Новоселівка, на межі полів та лісосмуг у межах Костянтинівського, Косівського і Приютівського старостинських округів.

Поряд з цим, були вирішені інші важливі питання, такі як організація проведення конкурсу на збирання та перевезення побутових відходів, надання дозволу на порушення об’єктів благоустрою та проведення земляних робіт; передача в оренду частини нерухомого майна у с. Войнівка та припинення аукціону малої приватизації.