Андрія Коломійцева обрано головою регіонального відділення Всеукраїнської асоціації об'єднаних територіальних громад

  • 109

Фото без описуДнями відбулися збори Кіровоградського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації об'єднаних територіальних громад (ВА ОТГ). Зустріч проходила на території Великосеверинівської громади і об'єднала 18 членів ВА ОТГ Кіровоградської області.

На початку зборів було розглянуто питання про складання повноважень голови Кіровоградського регіонального відділення ВА ОТГ, І. Завірюхи, за його власним бажанням. Всі 18 присутніх членів підтримали це рішення.

Далі було проведено голосування щодо виборів нового голови Кіровоградського регіонального відділення ВА ОТГ. Усі присутні одноголосно підтримали кандидатуру Андрія Коломійцева, голови Приютівської громади.

Третє питання стосувалося делегування членів асоціації Кіровоградської області на Загальні збори, які відбудуться 23-24 листопада 2023 року в місті Київ. Було обрано шість представників з Кіровоградської області, які візьмуть участь в цих важливих зборах.

Останнє питання стосувалося обрання заступника голови Кіровоградського регіонального відділення ВА ОТГ, і Богдан Куруп був обраний одноголосно 18 ЗА.