22 листопада в м. Олександрія відбувся Форум можливостей “Крок до фінансової свободи”

  • 309

Фото без описуЗахід проходив у рамках проєкту “Жіноче підприємництво — крок до фінансової безпеки”, що реалізується ГО "Олександрійський гендерний інформаційний центр" в партнерстві з ГО "Жіночий Дзен" і ГО "ТАК" у рамках проєкту “Жінки України: залучені, спроможні, незламні”, що впроваджується організацією Пакт за підтримки Уряду Канади.

Головною метою форуму було стимулювання розвитку жіночого підприємництва в регіоні та розкриття нових можливостей і ресурсів для успішного ведення власного бізнесу жінками.

На важливій частині форуму виступив селищний голова Андрій Коломійцев. Його слова стали не лише джерелом натхнення, а й важливим кроком до формування нових перспектив для розвитку жіночого підприємництва.

Серед спікерів також були Ірина Чемерис, заступниця міського голови Олександрійської міської ради, Ліана Пересадченко, заступниця міського голови Знамʼянської міської ради, та представники регіонального фонду підтримки підприємництва та інших важливих установ.

Також відбулася практична сесія про інструменти успіху в бізнесі — менторство та коучинг, яку провела менторка проєкту Анна Орловська. Учасники форуму мали змогу почути натхненні історії успіху жінок-підприємниць про їхній шлях до здійснення мрії та подолання перешкод.

Захід зібрав понад 50 учасниць та учасників з Кіровоградської області.

Організатори висловлюють вдячність усім партнерам та спікерам за підтримку форуму та сподіваються на продовження співпраці у майбутньому в напрямку стимулювання жіночого підприємництва та гендерної рівності.