Допомога захисникам та питання захисту прав дітей на порядку денному виконкому

  • 260

Фото без описуСьогодні, 28 листопада, на черговому засіданні виконавчого комітету Приютівської селищної ради надали одноразову матеріальну допомогу на лікування військовим, які отримали поранення внаслідок російсько-української війни. Цього разу, загальна сума виплат п’ятьом захисникам склала 75 тис. грн. з місцевого бюджету.

Далі розглянуто ряд питань, що були подані на розгляд Службою у справах дітей стосовно: відібрання дитини від матері у зв’язку з загрозою для життя та здоров’я дитини та затвердження висновку про доцільність позбавлення її батьківських прав; влаштування дитини до комунального закладу «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу; затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав; надання дозволу на укладення договору дарування частки дитини на користь неповнолітньої дитини; надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та ін.

Серед інших питань: затвердження нового складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Приютівської селищної ради.