На території Войнівського та Лікарівського старостинських округів відбувся профілактичний рейд

  • 133

Фото без опису

На території Войнівського та Лікарівського старостинських округів відбувся профілактичний рейд, організований начальником служби у справах дітей, Ярославом Коряковцевим, спільно з поліцейськими офіцерами громади, Віталієм Нікуліним та Олександром Чередніченко.

Під час проведення рейду провели перевірки умов проживання та виховання дітей в сім'ях, що опинилися в складних життєвих обставинах, а також у піклувальників та багатодітних родинах.

Згідно з результатами рейду були складені акти обстеження умов проживання дітей в сім'ях, проведені профілактичні бесіди з батьками та дітьми, спрямовані на належне виконання батьківських обов'язків, ведення здорового способу життя та забезпечення отримання дітьми обов'язкової загальної середньої освіти.

Крім того, батьків запрошено на чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Приютівської селищної ради. На цих зустрічах планується обговорення складних життєвих обставин кожної родини та прийняття оптимальних рішень з метою покращення ситуації.