ТОВ «Елементум енерджі» вирішує енергетичні завдання та підтримує розвиток Приютівської громади

  • 240

Фото без описуУкраїнська компанія «Елементум енерджі» продовжує активно взаємодіяти з нашою громадою, надаючи значний внесок у сфері відновлювальної енергетики та здійснюючи важливі кроки у напрямку збереження клімату.

В цьому році компанія активно залучається до реалізації проєктів, спрямованих на зменшення впливу на довкілля та забезпечення сталого розвитку. Зокрема, «Елементум енерджі» надав громаді підтримку у виготовленні проектно-кошторисної документації на будівництво фотогальванічної станції потужністю 50 кВт. Цей крок дозволить громаді активно залучати міжнародні ресурси для реалізації проекту та розвитку відновлювальних джерел енергії.

Компанія також проявила високий рівень корпоративної відповідальності, будучи надійним платником податків та партнером громади у вирішенні соціальних та екологічних завдань.

У свою чергу, Приютівська селищна рада підтримуючи глобальні ініціативи зі збереженням клімату, розпочала шлях приєднання до Угоди мерів. Відповідне рішення прийняли на заключній сесії селищної ради у 2023 році. Це відкриває нові можливості для підвищення енергоефективності та використання відновлювальних джерел енергії, забезпечуючи сталу енергетичну безпеку та захист навколишнього середовища.