Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

  • 391

Фото без опису

24 січня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Комісія, що діє при виконавчому комітеті Приютівської селищної ради, працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення інтересів кожної дитини, реалізації її прав та інтересів.

На комісію було винесено п’ять питань, зокрема про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, ПБП та дітей із сімей СЖО; про доцільність подальшого перебування в родині малолітньої дитини; затвердження річного звіту про стан функціонування однієї з патронатних сімей за 2023 рік; про розгляд заяви патронатного вихователя про припинення дії договору №1 від 04.01.2022 року «Про умови запровадження та організацію функціонування послуг патронату над дитиною» в зв’язку з неможливістю надання послуг патронату за станом здоров’я патронатного вихователя.

Також відбулася зустріч з опікунами та піклувальниками, під час якої перед ними виступили заступник селищного голови Тетяна Панета, начальник служби у справах дітей Ярослав Коряковцев, начальник відділу соціального захисту Юлія Ніконова та директор КУ «ЦНСП» Ірина Серветнік. Присутні отримали практичні поради з вирішення проблемних питань, виховання, налагодження взаємовідносин з підопічними, тощо.