Чергове засідання виконавчого комітету Приютівської селищної ради відбулося сьогодні, 24 січня

  • 343

Фото без описуНа початку члени виконкому погодили надання одноразової матеріальної допомоги на лікування п’ятьом військовим, які отримали поранення внаслідок російсько-української війни на суму 75 000 гривень. Крім того, 5 000 гривень буде виплачено родині загиблого військовослужбовця на вирішення соціально-побутових питань та ще 7 000 гривень трьом особам на лікування тяжких захворювань.

Далі розглянуто ряд питань, що були подані на розгляд Службою у справах дітей стосовно затвердження висновку про доцільність відібрання дитини від матері без позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дитини; надання дозволу на укладення договорів купівлі-продажу житлового будинку з надвірними будівлями та земельної ділянки; припинення дії договору «Про умови запровадження та організацію функціонування послуг патронату над дитиною».

Заслухавши інформацію начальника відділу житлово-комунального господарства, затверджено Положення про комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України на території Приютівської селищної ради.

Серед інших питань: погодження кронування, обпилювання сухих гілок та видалення порослі; підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли до Приютівської селищної ради протягом 2023 року; надання соціальних послуг сім’ям, які потрапили у складні життєві обставини.