У Приютівській громаді урочисто відзначили День Соборності України

  • 206

Фото без описуТрадиційно 22 січня уся країна відзначає День Соборності України. Цього року це 105 річниця проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Значимість Дня Соборності на сьогодні лише підсилюється нинішньою російською агресією.

З цієї нагоди відбулися урочистості біля нового адміністративного приміщення у с. Войнівка, де керівництво селищної ради, місцеві жителі, школярі, представники закладів освіти та культури вшанували полеглих воїнів хвилиною мовчання та урочисто підняли Державний прапор.

Право підняття надали ветерану антитерористичної операції у 2015-2016 роках, захиснику України у повномасштабній війні росії проти України − молодшому сержанту Андрію Кожухарю та представникам Молодіжної ради учнівського парламенту Приютівської селищної ради.

Вітаючи жителів громади з цим важливим святом, селищний голова Андрій Коломійцев зазначив, що День Соборності нагадує про наше об'єднання та любов до рідної землі. Він висловив побажання, щоб ця дата стала не лише символом минулого, але й обіцянкою щасливого майбутнього, яке ми разом побудуємо.

З вірою в Перемогу, з вірою в Україну.

Україна соборна!