Стартував територіальний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у Приютівській громаді

  • 401

Фото без опису5 лютого у Косівському ліцеї відбулось відкриття II територіального етапу змагань з волейболу в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який реалізується за ініціативою Президента України. П’ять команд дівчат з різних закладів освіти громади змагалися за першість.

Голова Олександрійської військової районної адміністрації Ольга Коріненко спільно із заступником Приютівського селищного голови Тетяною Панетою та амбасадором сьогоднішніх змагань – командиром 5-го окремого загону спецпризначення «Омега» НГУ, привітали учасників та побажали успішної гри. Разом із тим, подякували нашим воїнам-захисникам за можливість проводити загальнонаціональні заходи, які об’єднують країну, популяризують спорт та здоровий спосіб життя.

Також посадовці від Приютівської селищної ради передали волейбольні м’ячі для команд-учасниць.

Перемогу у змаганнях здобула команда «Бойові бджоли» Войнівського ліцею, яка отримала право представляти нашу громаду на районному етапі змагань. На другому місці команда «Броньовані мустанги» Лікарівської гімназії, на третьому – команда «Степові орли» Цукрозаводського ліцею.

В рамках проведення «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» попереду нас очікують ще змагання з волейболу серед юнаків, баскетболу, футзалу та черліденгу.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl