Вітаємо переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з біології, екології та трудового навчання у 2023-2024 навчальному році!

  • 466

Фото без описуУ січні-лютому 2024 року в дистанційній формі з використанням технічних засобів відеоспостереження відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Традиційно олімпіадні завдання складалися з теоретичного та практичного турів. Оцінюванням робіт учасників олімпіади займалося фахове журі, до складу якого ввійшли викладачі Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка та вчителі відповідних предметів Кіровоградської області.

Першими до випробувань долучилися юні біологи 9-11 класів. Призові місця посіли:

• Спересенко Валерія, учениця 10 класу Войнівського ліцею (учитель Михайленко Аліна Григорівна)

• Долгий Максим, учень 11 класу Косівського ліцею (учитель Черкес Андрій Олександрович)

З 24 учнів 9 класів, які виконували завдання обласного етапу олімпіади з обслуговуючих видів праці, диплом ІІІ ступеня здобула Солошенко Дар’я, учениця Лікарівської гімназії (учитель Коваленко Лариса Володимирівна).

Участь в олімпіаді з екології взяли 36 учнів 10-х та 11-х класів. За рішенням журі, наказом департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації, затверджено список переможців та нагороджених дипломами департаменту освіти і науки Кіровоградської ОВА:

• Мазуренко Евеліна, учениця 10 класу Войнівського ліцею (учитель Михайленко Аліна Григорівна)

• Бойко Людмила, учениця 11 класу Протопопівського ліцею (учитель Лопата Світлана Семенівна)

Вітаємо переможців і всіх учасників ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад!

Велика подяка вчителям, які допомогли учням готуватися до олімпіад, надаючи їм знання та важливі навички. Ваш вклад у розвиток особистості учнів заслуговує на велике визнання.

Ці успіхи є початком нових досягнень!