Орденом «За мужність» III ступеня посмертно нагородили бійця з Приютівської громади

  • 174

Фото без описуПрезидент України посмертно нагородив орденом «За мужність» III ступеня Назара Літвінова. Указ про присвоєння відзнаки Зеленський підписав 28 вересня 2023 року.

Назар Ігоревич народився 23 грудня 2002 року, від народження мешкав у селі Протопопівка, навчався у місцевій Протопопівській загальноосвітній школі.

З початком повномасштабної війни в Україні, виконував бойові завдання на Харківщині, і згодом знову був направлений до своєї військової частини у м. Івано-Франківськ. 12 березня 2023 року був передисклокований на Луганщину у район Шепетилівки. Там, під час виконання бойового завдання, отримав важке поранення. Був доправлений на лікування на Дніпропетровщину, однак врятувати бійця лікарям так і не вдалося. Помер 1 квітня 2023 року.

Сьогодні, 22 квітня, Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев разом із начальником Олександрійської РВА Ольгою Коріненко та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки – вручили родині загиблого захисника державну нагороду та висловили глибокі співчуття й подякували за патріотизм, мужність і жертовність Героя.

Вічна пам’ять, честь і шана полеглому!

Співчуття, повага та вдячність його рідним!