У Войнівці відбулося виїзне засідання 48-ї сесії Приютівської селищної ради

  • 117

Фото без опису

Сьогодні, 18 квітня, у селі Войнівка відбулося виїзне засідання 48-ї сесії Приютівської селищної ради. Загалом на розгляд представили 23 питання порядку денного. У результаті засідання, депутати підтримали усі проєкти рішень.

Основні з них:

- ряд земельних питань, які зокрема стосувалися надання земельних ділянок комунальної власності в оренду, затвердження землевпорядної документації, внесення змін до договорів оренди на земельні ділянки та ін.

- затвердження Плану формування мережі закладів загальної середньої освіти Приютівської селищної ради на 2024-2027 роки, затвердження Стратегії розвитку освіти на території громади Олександрійського на 2024 -2027 роки.

- внесення змін до бюджету громади, які передбачають: надання субвенції для в/ч А4633 в сумі 100,00 тис. грн. на закупівлю автомобільного тралу; 50,00 тис. грн. субвенції для ГУ ДСНС України у Кіровоградській області на паливо-мастильні матеріали, запасні частини, речове майно та пожежно-технічне оснащення; 95,00 тис. грн. субвенції для Олександрійської РВА на оплату праці, поточний ремонт приміщень, придбання палива; 84,63 тис. грн. на освітні потреби – оплата технічного нагляду за ведення ремонтних робіт у Протопопівському ліцеї, експертиза проєкту будівництва по реконструкції тиру під ПРУ Войнівського ліцею, співфінансування для закупівлі мультимедійного обладнання; 56,00 тис. грн. – фінансова підтримка КП «Водолій».