У Приютівській громаді привітали Наталію Нікуліну — лауреата другого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

  • 1328

Фото без опису

Сьогодні, 18 лютого, у Косівському закладі загальної освіти I-III ст. Приютівської селищної ради вітали лауреата другого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». У номінації «Українська мова та література» гідно представила Приютівську територіальну громаду вчитель української мови Наталія Нікуліна, яка продемонструвала високу педагогічну майстерність, професіоналізм, творчість та оригінальність і посіла почесне ІІI місце.

На заході були присутні Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев, заступник селищного голови Тетяна Панета, директор КУ «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» Світлана Михайленко та колектив навчального закладу. Поряд із цим, керівництво познайомилось з педагогічним складом та поспілкувався з учнями. Андрій Олександрович подякував вчителям за невтомну працю та відданість своїй професії, зокрема побажав завжди бути в пошуку нових задумів та чудових креативних ідей, невичерпної енергії та оптимізму.

За словами колег, уроки Наталії Олександрівни відповідають сучасним методикам викладання, забезпечують розвиток навчальних компетентностей учнів. Вона принципова, вимоглива до себе та учнів, але в той же час справедлива, відверта, щира, комунікабельна ввічлива, весела, користується повагою колег, учнів та їх батьків. Багато уваги приділяє самоосвіті.

На її рахунку багато перемог, зокрема: призові місця учнів, яких навчає, у Всеукраїнських олімпіадах ІІ етапу (3 школярів, 2015, 2016, 2017 роки), ІІІ етапу (2018 рік, Руденко Дарина); захист науково-дослідної роботи «Сучасне мовлення учнів Косівського НВО» (2018 рік) ІІ місце на регіональному етапі; 4 місце в області — конкурс імені Петра Яцика.

Читайте також: вчителька Косівського ЗЗСО в трійці лідерів у номінації «Українська мова та література»