Старости Косівського та Недогарського округів звітуватимуть про свою роботу вже цього тижня

  • 466

Фото без опису

Староста, як посадова особа місцевого самоврядування має піклуватися про те, щоб жителі того чи іншого села (селища) загалом, були обізнані з його діяльністю. Жителі повинні мати можливість оцінити таку діяльність та зробити висновки щодо рівня виконання ним наданих йому законом повноважень. Звітування, і є тим інструментом, який забезпечує таке право жителів населених пунктів громади.

16 березня о 13:00 год. староста Косівського округу Олександр Горбань звітуватиме про свою роботу перед жителями на відкритій зустрічі з громадянами, селищним головою та старостами. Інформація про свою роботу, стан виконання завдань за 2020 рік будуть представлені в приміщенні сільського будинку культури (с. Косівка, вул. Культури, 29).

Цього тижня, звітуватиме про свою роботу й староста Недогарського округу Віктор Демидчик. Відкрита зустріч з громадянами, селищним головою та старостами відбудеться 18 березня о 14:00 год. у приміщенні Недогарського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів (с. Недогарки, вул. Центральна, 26).

Нагадаємо, 9 березня прозвітував про свою роботу Олександр Кива — староста Новоселівського округу.