У ЦКД відбулося свято для дітей вимушених переселенців

  • 411

Фото без опису

Напередодні Дня матері у Центрі культури і дозвілля Приютівської громади відбулося свято для дітей вимушених переселенців та дітей вразливих категорій, які мешкають у Протопопівці та Приютівці. Паралельно з тим у закладі тривала благочинна акція для вагітних та новоспечених матусь, які нещодавно знайшли прилисток на нашій території. Їм безкоштовно були роздані памперси, дитяче харчування та інші предмети гігієни та першої необхідності.

Організувати обидва ці заходи стало можливим дякуючи підтримці Благодійного фонду «Шлях до життя», який очолює Анатолій Тримбач та спільними зусиллями працівників Центру культури і дозвілля Приютівської селищної ради.

Участь у святі взяли і очільники нашої території – селищний голова Андрій Коломійцев, його заступник Тетяна Панета та секретар Вікторія Лисенко.

А у проведенні самого свята були задіяні зокрема, аніматори агентства свят «Веселка», які презентували його учасникам ігрово-розважальну програму і свято «мильних бульбашок». І по завершенню основної частини на юних учасників ще чекали невеликі сюрпризи - подарунки з канцтоварами, м’якими іграшками та м’ячами і солодкий стіл.

За задумом організаторів цей захід був покликаний підтримати наших місцевих мам і їхніх діток. І безумовно - нам це вдалося, адже у такий нелегкий для країни час, коли більшість чоловіків стоять на захисті України, а їхні жінки і діти тримають тут наш тил, це дуже важлива і необхідна підтримка. І тому ми вкотре щиро дякуємо Анатолію Тримбачу та Андрію Коломійцеву за підтримку подібних ініціатив. Нехай вони стануть для нас традиційними.