Приютівські активісти взяли участь у воркшопі на тему соціального згуртування

  • 515

Фото без описуСьогодні активісти Приютівської громади, - представники культури, освіти, територіального центру та команда ГО "Творчість. Ініціатива. Енергія" взяли участь у тематичному воркшопі, вивчаючи арт-інструменти для соціальної згуртованості у громаді. Цей захід для них провела відома кіровоградська фаселітаторка - Ірина Ткаченко з ГО "Агенція сталого розвитку "Хмарочос".

Вона, зокрема, поділилася різними арт-інструментами, які сама використовує у роботі і радить робити це іншим. Зокрема, розповідала про цікавинки використання метафоричних асоціативних карток, а також про використання техніки малювання - флюід-арт.

Також Ірина провела для учасниць воркшопу цікаву майстерню з виготовлення декоративних свічок, як приклад арт-терапії і розповіла, як це можна використовувати для розкрутки власної справи.

А на завершення своєї роботи, анкетувала участь команди - ГО "Творчість. Ініціатива. Енергія", щодо втіленого у Приютівці проєкту - "Підтримай жінку". Та обговорила план діяльності ГО на найближчий час у темі підтримки саме сільського жіноцтва.