Активісти Приютівської громади стали переможцями в конкурсі грантів «На місцевих ініціативах будується сильна Україна»

  • 434

Фото без опису

У травні 2022 року активісти Приютівської громади взяли участь у конкурсі грантів «На місцевих ініціативах будується сильна Україна» і стали його переможцями. Для реалізації своєї ідеї вони запропонували соціокультурний проект «Ділись добром». Він зокрема, передбачає підтримку дітей з числа ВПО та дітей вразливих категорій у адаптації та психологічному розвантаженні на території громади.

Так, за проектом буде проведено 9 різноманітних культурно-масових заходів патріотичного спрямування. Пройдуть вони на базі сільських закладів культури. А саме мова йде про 4 творчі лабораторії та 5 патрітичних квестів. Під їх реалізацію грантерами виділено 23440 грн.

Реалізація проекту «Ділись добром» (керівник Наталія Луценко) здійснюватиметься завдяки підтримці адміністрації Приютівської громади і її голови Андрія Коломійцева, активістів ГО «Творчість. Ініціатива. Енергія» на чолі з Дарією Ратушняк та при фінансовій допомозі Громадської спілки «Громадські ініціативи України» під керівництвом Андрія Сільченка.

Загалом у конкурсі грантів перемогло десять різноманітних проектів з усіх куточків України. І цими днями грантери привітали переможців під час спеціальної онлайн-конференції.

Дуже важливо сказати, що ця перемога стала можливою дякуючи волонтерам Громадської організації «Творчість. Ініціатива. Енергія», які протягом війни активно підтримують вимушених переселенців і продовжують цю роботу й далі.