Проєкт «Ділись добром» Приютівської громади добігає кінця

  • 243

Фото без опису

Він був ініційований активістами ГО «Творчість. Ініціатива. Енергія.» на чолі з Дарією Ратушняк і тривав з червня по вересень 2022 року та реалізувався на базі сільських закладів культури нашої громади.

У його рамках проведено дев’ять культурно-масових заходів. У життя втілено зокрема 4 творчі лабораторії та 5 патріотичних квестів та залучено близько трьохсот місцевих дітей та дітей з числа ВПО. Всі заходи пройшли у спокійній і невимушеній атмосфері, без військової загрози для життя його учасників. І в цілому, всі учасники були дуже задоволенні даною ініціативою, адже у її рамках вони змогли знайти собі нових друзів і однодумців, та познайомилися з особливостями нашої громади.

Треба сказати, що всі ідеї проєкту «Ділись добром» були проведенні згідно з планом. На творчих лабораторіях діти виготовляли дитячі малюнки та патріотичні аплікації під гаслом «Мрія про Україну», а на патріотичних квестах грали в цікаві інтерактивні ігри і малювали плакати під гаслом «Моя Батьківщина – єдина країна». Відповідальною особою на всіх цих заходах була очільниця ГО «Творчість. Ініціатива. Енергія.» Дарія Ратушняк, а керівником проекту – Наталія Луценко.