Проєкт "Підтримай жінку" крокує Приютівською громадою

  • 792

Фото без описуДруга зустріч - а саме психологічний семінар і майстер-клас з вишивки стрічками, пройшов днями у Центральній бібліотеці. 

У його рамках для всіх учасниць було проведено психологічно - розвантажуюче заняття з вишивки картин атласними стрічками. Його модерувала відома олександрійська майстриня - Юлія Ладнєва. Тобто кожна жінка, яка долучилася до заходу не лише пройшла ряд практичних психологічних вправ, а і практично займалася творчою роботою та познайомилася з давньою українською майстерністю з вишивки та декорування  тканини і створення картин з різнокольорових стрічок.

До того ж, на всіх учасниць цього заходу чекало смачне пригощання, запашна кава, цукерки та чай, під час якого дівчата мали змогу краще познайомитися,  розповісти свої історії життя, поділилися переживанням та психологічними проблемами, обговорити наступні зустрічі, пропозиції, тощо.

Відзначимо, що реалізувати проєкт «Підтримай жінку» у Приютівській громаді вдалося дякуючи перемозі ГО «Творчость. Ініціатива. Енергія» у всеукраїнському конкурсі міні-грунтів проєкту «Підтримка українського громадянського суспільства та волонтерських ініціатив», який реалізується Фондом «Освіта для демократії» , та ГО «Наше Поділля», за фінансової підтримки Національного фонду в підтримку демократії.