Працівники культури Приютівської громади продовжують навчання

  • 344

Фото без описуЦими днями десять працівниць культури Приютівської громади продовжили навчання з основ психологічної підтримки ВПО, яке проходило у Кропивницькому. Цей захід був для них дуже важливим, оскільки дівчата постійно працюють з вразливими верствами населення, та ВПО. Тож додаткові знання їм точно не завадять, а лише підсилять їхню роботу.

Відзначу, що друге дводенне навчання пройшло у рамках проєкту «Шлях адаптації», що реалізує Інститут соціокультурного менеджменту.

А всі знання, що отримали наші працівниці, вони вже почали застосовувати в своїй роботі з вразливими верствами населення. Мова йде про знання і практики, які їм передала досвідчена тренерка, що провела 8 комунікативних сесій. А саме навчання з арт-терапевтичних практик, ізотерапії, фототерапії, нейрографіки, тощо.

В цілому, на учасниць навчання чекала зручна робота в групах, і під час навчання, цікаві практичні вправи та гарні практичні дарунки від організаторів у вигляді канцелярії для роботи клубників та бібліотекарів.