Телеміст громад Медіа

Телеміст громад

  • Переглядів: 512

22 січня відзначається День Соборності. У цей день 1919 року проголошено Акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Свято офіційно встановлене у 1999 році. Напередодні Дня Собороності в Олександрійській райдержадміністрації провели онлайн-єднання громад з різних куточків України.

Свято біля ополонки Медіа

Свято біля ополонки

  • Переглядів: 486

І поки одні віряни за святою водою йдуть до церкви, більш ризиковані збираються на берегах водойм. Не лише набрати води, але і зануритися в ополонку охочі є щороку. Скільки таких сміливців занурилися у води Войнівського водосховища знімальна група ТРК «КТМ» перевірила особисто.

Щасливі діти – успішна громада Медіа

Щасливі діти – успішна громада

  • Переглядів: 937

Ми робимо все можливе, щоб інвестувати у найважливіше, що у нас є, – у наших дітей. І приділяємо цьому велику увагу. Від того, які умови будуть створені для дозвілля і навчання дітей, яку освіту вони отримають, залежатиме і майбутнє нашої громади та нашої держави. Дуже важливо, аби діти зростали у комфортному середовищі. Розуміли, що їх люблять та про них піклуються.

У Бутівському облаштовують нові приміщення для амбулаторії Медіа

У Бутівському облаштовують нові приміщення для амбулаторії

  • Переглядів: 897

У селі Бутівське в школі облаштовують амбулаторію. У приміщенні, де нині приймають пацієнтів, холодно і воно не пристосоване для людей з інвалідністю, говорить голова громади Андрій Коломійцев. За його словами, у школі для амбулаторії виділили класи, де не навчаються учні.

Зводять міст у Приютівській ТГ Медіа

Зводять міст у Приютівській ТГ

  • Переглядів: 685

Погодні умови не стають на заваді будівництву мосту між Войнівкою та Приютівкою. З моменту початку робіт вже залито бетоном три з чотирьох фундаментів майбутньої пішохідної переправи через Інгулець, завершується виготовлення металоконструкцій. Поки фундамент вистоюватиметься, паралельно будуть проводити зведення понтону та наводити благоустрій території. Як триває хід робіт на об’єкті – розкажуть у наступному сюжеті ТРК «КТМ».

Срібні нагороди з Чемпіонату Європи Медіа

Срібні нагороди з Чемпіонату Європи

  • Переглядів: 472

Дві срібні нагороди привезли каратисти, вихованці СК «Спарта-17» із Чемпіонату Європи у розділі «куміте», який проходив у Румунії. Вони також увійшли до складу збірної України, яка у загальному підсумку змагань зібрала найбільшу кількість медалей. Про свої перші поєдинки на чемпіонаті європейського рівня та підготовку до них спортсмени розповіли знімальній групі ТРК «КТМ».

Зводять міст у Приютівській громаді Медіа

Зводять міст у Приютівській громаді

  • Переглядів: 485

Довжина – майже 166 метрів, а ширина пішохідної частини — 2,5 метри: такі розміри має майбутній пішохідний міст, який сполучатиме через річку два населені пункти – Приютівку та Войнівку. Вартість будівництва - 16 мільйонів гривень, а відкриття об’єкту заплановано на травень наступного року. На якому етапі наразі будівництво пішохідного мосту – у сюжеті ТРК «КТМ».

Про темпи вакцинації в Приютівській ТГ Медіа

Про темпи вакцинації в Приютівській ТГ

  • Переглядів: 493

У Приютівській ТГ усі заклади освіти працюють у звичному режимі, але мають випадки відсторонення від освітнього процесу декілька працівників, які не зробили щеплення від коронавірусу хоча б однією дозою. З 8 листопада усі вони відсторонені від роботи без збереження заробітної плати. Яка ситуація із вакцинацією у громаді та чи усі препарати є в наявності – у наступному сюжеті ТРК «КТМ».

Історико-туристичний канал представив відеоролик з фантастичними пейзажами та неймовірними кольорами «долини мертвих екскаваторів» Медіа

Історико-туристичний канал представив відеоролик з фантастичними пейзажами та неймовірними кольорами «долини мертвих екскаваторів»

  • Переглядів: 1559

Морозівський вугільний розріз був введений в експлуатацію у 1970 році. Його планова потужність складала - 2,75 млн. тонн бурого вугілля на рік. У свої кращі часи розріз щорічно давав понад мільйон тонн вугілля.

Презентували пам'ятник учасникам АТО/ООС Медіа

Презентували пам'ятник учасникам АТО/ООС

  • Переглядів: 540

13 жовтня відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва і в Приютівці. Також під час святкувань на території Цукрозаводського будинку культури відбулась презентація пам'ятного знаку учасникам АТО/ООС. Його автор та виконавець робіт - Ігор Погрібний – доброволець, учасник бойових дій на сході нашої держави. На урочистостях була і наша знімальна група ТРК «КТМ».