ТРК «КТМ»: Активний парк запрацював у Приютівці Медіа

ТРК «КТМ»: Активний парк запрацював у Приютівці

  • Переглядів: 641

У селищі Приютівка запрацював активний парк. Цей проєкт вдалося реалізувати майже за місяць в рамках загальнодержавного соціального проєкту Президента України. Нова локація розташована в парковій зоні і має різноманітні тренажери для різних видів вправ. Подивитися, як їх правильно виконувати, можна відсканувавши QR-код, який розміщений поруч з кожним зі спортивних знарядь. Також щовихідних в активному парку перебуватиме координатор. На відкритті спортивної локації була і наша знімальна група.

Телеканал Вітер: врожай лохини вже другий рік поспіль збирають у Приютівці Медіа

Телеканал Вітер: врожай лохини вже другий рік поспіль збирають у Приютівці

  • Переглядів: 1193

Врожай лохини вже другий рік поспіль збирають у саду «АгроВісти», що на території Приютівської громади, неподалік села Березівки. Ідея його створення виникла під час реконструкції елеватора, розташованого поруч. Так на місці непривабливого пустиря замість чагарників та бур’янів з’явилися доглянуті саджанці лохини й черешні

Телеканал Вітер: пішохідний міст збудують у Приютівській громаді Медіа

Телеканал Вітер: пішохідний міст збудують у Приютівській громаді

  • Переглядів: 552

  Пішохідний міст за 10 мільйонів гривень збудують у Приютівській громаді | телеканал Вітер Пішохідний міст за 10 мільйонів гривень збудують у Приютівській громаді. Це розв'яже давню проблему сполучення між селом Войнівкою та цукровим заводом через річку Інгулець. Наразі, до іншого берегу жителі дістаються на паромі. Це екзотичний та оригінальний спосіб переправи, проте вкрай не зручний. Паромщик відсутній, тож люди самостійно, за допомогою троса, рухають пристосований плавзасіб. Головна проблема у тому, що чекати паром інколи треба годинами.

Як змагались 10 команд-учасників на спортивному святі у Приютівці (Новини ТРК «КТМ» від 11.06.2021) Медіа

Як змагались 10 команд-учасників на спортивному святі у Приютівці (Новини ТРК «КТМ» від 11.06.2021)

  • Переглядів: 463

Справжнім спортивним святом розпочалось літо для школярів закладів освіти Приютівської громади. Учасників 10-ти команд, серед яких представники Андріївського, Протопопівського, Войнівського та Бутівського закладів освіти розділили між чотирьох локацій. Там спортивна молодь замагалась на витривалість, швидкість та влучність під час велозаїзду, гри у міні-футбол, естафети та стрільби з пневматичної зброї. Як змагались команди – розкажуть в сюжеті «КТМ».

Дитячий табір «Дружба» отримав дозвіл на роботу Медіа

Дитячий табір «Дружба» отримав дозвіл на роботу

  • Переглядів: 853

Дитячий оздоровчий табір «Дружба» у селі Войнівка з одним зауваженням отримав дозвіл на роботу, повідомляє «Суспільне Кропивницький». Його готовність приймати дітей перевірила обласна комісія. До її складу увійшли представники департаменту соціального захисту населення, Держпродспоживслужби, поліції та управління Держпраці. Це друга перевірка перед відкриттям.

Гордість Приютівської громади (Новини ТРК «КТМ» від 02.06.2021) Медіа

Гордість Приютівської громади (Новини ТРК «КТМ» від 02.06.2021)

  • Переглядів: 370

2 червня на сцені районного будинку культури зібралася гордість Приютівської громади – переможці наукових та творчих конкурсів, а також спортивних змагань. Насичена святкова програма, коли творчі номери змінювалися блоками поздоровлень та привітань тривала майже годину і закінчилися танцювально та феєрично.